{ 18 comments… read them below or add one }

nabilah binti jusoh April 11, 2010 at 2:22 pm

i want to knw hao if someone want to get second intake???
i means i have ready get to applyg the course but iknw very far from the date to interview.
if i get chance to apply again??

eka May 2, 2010 at 1:31 pm

hye…mcm mana nak tau rayuan yang kita buat telah diterima eh?

hakeem July 10, 2010 at 2:11 pm

hye…macam mana nak buat pinjaman ptptn??
saya pernah buat ah,tapi tak apat..
kalau nak buat lagi kena beli nombor pin baru ke??
ke boleh guna nombor pin yang lama???

girl uitm jengka July 11, 2010 at 5:32 pm

weh knp student portal x leh bukak..ak nk dftar subjek nih

girl uitm jengka July 11, 2010 at 5:33 pm

knp website uitm de mslah sokmo

ila August 23, 2010 at 1:52 am

knpa x ada password dlm email sy apabila sy.krana sy dah klik butang kta laluan tp x ada dalam email sy…..please tlng

ila August 23, 2010 at 1:53 am

knpa x ada password dlm email sy walaupun dah klik butang terlupa kta laluan tp x ada dalam email sy…..please tlng

linda November 26, 2010 at 8:34 pm

leh tnye ckit…cmne nk tao snarai klayakn kmasukn student lepasan SPM ke u…leh bg tips x….

salihah December 23, 2010 at 9:12 pm

macam mana nak tahu kita dapat panggilan masuk ke tak?

syahirah May 2, 2011 at 9:56 am

cmna nk semak panggilan kemasukan ke uitm? bila tarikh boleh disemak tu??

hanisah May 2, 2011 at 9:58 am

pra perdagangan mcm na nk semak?? i’ve tried many times but couldn’t find it. help me plezzz?? thanks.

Olymena Ngali May 13, 2011 at 9:26 am

mcm mn nk tau persetujuan kita dah dterima olh phk uitm? sy msh binggung.

Fatin June 10, 2011 at 5:11 pm

Hy..someone sms me 2 join UiTM Penang ..at 9 /10/2011 but they said ‘ pengambilan terhad’ then… how 2 know if i get choice..further more studying edy start that date?..~.~ ( should i trust )=.=

Fatin June 10, 2011 at 5:18 pm

if dont mind can add me on FB ( nad_fate@yahoo.com) ~ i just nead the answer ~T^T

rowena jinut November 29, 2011 at 3:08 pm

bla uitm bka lgi??

bilakah tarikh status atau keputusan permohonan penerapan diploma semester 3 ke ijazah sarjana muda uitm dibuka? April 29, 2012 at 5:15 pm

hai..salam.bilakah tarikh status atau keputusan permohonan penerapan diploma semester 3 ke ijazah sarjana muda uitm dibuka?
dan berapa lamakah jangkamasa atau tempoh keputusan itu dan pendaftaran itu dibuka bagi pelajar penerapan diploma sem 3 ke ISM?

Lina Dealeynna January 24, 2013 at 4:58 pm

Assalamualaikum . Macam mane ek nak apply UiTM nie untuk student baru lepasan SPM ? Kat Mane ? Syarat-ii kelayakan permohon ? and nak tahu kos pengajian nye sekali mengikut bidang.. ? pleasee .. -_________-

ema June 22, 2013 at 1:18 pm

bkp payoh base ngat ak nokici student prtal ehhh!!!
rezak laaaa weh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Leave a Comment

Previous post:

Next post: